"Software in the Public Interest" er under omdannelse til aktieselskab

7. marts 1997

Debian non-profit-organisation Software in the Public Interest (Software i offentlighedens interesse) er ved at blive omdannet til et aktieselskab. Det gør det muligt for at beskytte vore udviklere mod sagsanlæg, og giver Debian mulighed for at modtage gaver og donationer, osv. Det koster penge at blive omdannet til et aktieselskab. Vi har også andre juridiske udgifter ved ansøgning om varemærker, osv. Vi vil også gerne kunne sende repræsentanter til vigtige messer, og måske have en stand hvor vi kan demonstrere Debian. Der er også småudgifter såsom porto og kopiering af pressemeddelelser, afgifter til domænenavne, omkostninger ved at have en postboks, osv.

Vi modtager donationer af alle størrelser. Vi vil først og fremmest bruge pengene til at færdiggøre omdannelsen til aktieselskab og oprette en bankkonto til aktieselskabet. Vores advokat bestyrer en særlig fond så vi kan modtage donationer under omdannelsen. Pt. er donationer ikke fradragsberettigede.

Udsted venligst checks (ingen kontanter, tak) til:

    Software in the Public Interest, Frank J. Marotta som advokat
    (det er i orden at forkorte til SPI)

Send dem til:

    Software in the Public Interest
    PO Box 671
    Ridge, NY 11961
    Förenta Staterna

Denne postboks administreres af vores kasserer, Tim Sailer, treasurer@debian.org, som også er projekets kontakt til advokaten. Tim kan rapportere statussen på dine donationer og hvordan de anvendes.