Debian na Atlanta Linux Showcaseu

4. rujna 1998.

Debian će prisustovati ovogodišnjem Atlanta Linux Showcaseu (ALS). Prikazivat će se hardver, svijetle točke Debian projekta i demonstracije Debian razvijatelja.

Debian će pokazati sljedeće:

Atlanta Linux Showcase je industrijski događaj na kojem proizvođači prikazuju svoja najnovija rješenja za Linux operativni sustav. Atlanta Linux Showcase se u 1998. održava u Atlanta Apparel Martu u Atlanti, Georgia, na petak i subotu 23. i 24. listopada, 1998. Izlagat će skoro 50 vodećih Linux tvrtki uz demonstracije proizvoda i najave novih proizvoda.

U konferencijskim razgovorima će sudjelovati više od 30 predavača iz međunarodne Linux, Free Software i Open Source zajednice. Predavanja govore o temama zastupanja Linuxa, poslovne primjene, integriranja i razvoja.

Debian bi želio zahvaliti ALE-u i njegovim organizatorima za poklonjeni izložbeni prostor.

O Debianu

Debian GNU/Linux je besplatna distribucija GNU/Linux operativnog sustava. Održava se i osvježava radom mnogih korisnika koji mu poklanjaju svoje vrijeme i napore.

Operativni sustavi zasnovani na Linux kernelu su POSIX bazirani i mogu se slobodno distribuirati, te uključuju mogućnosti kao što je istinska višezadaćnost, virtualna memorija, dijeljeni libraryi, učitavanje na zahtjev, pravo upravljanje memorijom, TCP/IP umreživost i druge mogućnosti u skladu s Unix-olikim sustavima. Koriste ga pojedinci i organizacije širom svijeta.

Informacije o kontaktiranju

Za više informacija o Debianovom izložbenom prostoru na ALS-u kontaktirajte Roberta Edmondsa, edmonds@freewwweb.com.

Za podrobnije informacije o Debian projektu pošajlite poruku na press@debian.org ili posjetite Debianove WWW stranice na https://www.debian.org/.

Više informacija o ALS-u se može naći na http://www.ale.org/showcase/