En bedre DebConf10 med din hjælp: giv et bidrag eller bliv sponsor

19. maj 2010

DebConf er Debian-projektets udviklerkonference. Ud over et fuldt program med tekniske, sociale og retningslinkeforedrag, giver DebConf også muligt for, at udviklere, bidragydere og andre interesserede kan mødes personligt og samarbejde. Konferencen har fundet sted årligt siden år 2000 i så forskellige steder som Canada, Finland, Mexico, Skotland og Argentina. I år finder DebConf10 sted i New York City, New York, USA.

I år, som alle andre år, er en stor del af arbejdet med konferencen lagt i hænderne på frivillige fra Debian, som donerer tid og energi til at organisere konferencen. Din hjælp vil være meget kærkommen. Hvis du er interesseret i at tilbyde din frivillige arbejdskraft, kan du kontakte debconf-team [at] lists.debian.org på engelsk.

Alternativt kan du hjælpe DebConf10 ved at give pengegaver, som vil blive brugt på at give de Debian-bidragydere, der i øjeblikket ikke kan deltage på grund af manglende midler, mulighed for at deltage. Du kan give penge ved enten at blive en sponsor (hvis du repræsenterer en virksomhed) eller give en pengegave som privatperson.

Som Raphael Geissert skrev i sin blog: DebConf10 har brug for din hjælp! Det er korrekt: der er brug for hjælp fra potentielle sponsorer og bidragydere til at hjælpe med at dække de omkostninger, som arrangementet medfører. Hvis du er interesseret i at give et bidrag, så kontakt sponsors [at] debconf.org på engelsk, eller hvis du ønsker at give et bidrag, så besøg DebConf10's donationsside.

Virksomheder og organisationer kan ud over at give pengegaver, også udlåne udstyr til konfernecen.

Nuværende sponserer af DebConf10 er blandt andre HP, Google, Canonical, Intel, Collabora, Bytemark og Univention, samt vores permanente og mediesponserer; vi takker dem for deres hidtidige støtte!

Et opdateret program er også tilgængeligt.

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Over tretusinde frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til over tredive sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Om DebConf

DebConf er Debian-projektets udviklerkonference. Ud over et fuldt program med tekniske, sociale og retningslinjeforedrag, giver DebConf også muligt for at udviklere, bidragydere og andre interesserede kan mødes personligt og arbejde tættere sammen. Konferencen har fundet sted siden år 2000 i så forskellige steder som Canada, Finland og Mexico.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.