Debian Women arrangerer øvelser via IRC

16. november 2010

Projektet Debian Women (Debian-kvinder) er stolt over at kunne annoncere at en række øvelser snart begynder på IRC, ledet af erfarne medlemmer af fællesskabet. Hovedformålet med initiativet er at opmuntre flere person, især kvinder, til at bidrage til Debian, ved at introducere dem for forskellige aspekter ved Debian-projektet. Der vil være et bredt spektrum af emner relateret til dagligt vedligehold i Debian, foruden mere avancerede opgaver. Øvelsesrækken organiseres af projektet Debian Women på dets IRC-kanal (#debian-women på irc.debian.org) og er åben for alle, uanset køn og tidligere involveret i fællesskabet.

Den første øvelse er planlagt til torsdag den 18. november klokken 20:00 UTC. Lars Wirzenius, som har været Debian-udvikler i mange år, vil holde et introduktionsforedrag med titlen Introduction to Debian Packaging (Introduktion til Debian-pakning).

Fremtidige øvelser vil jævnligt finde sted, og vil dække samarbejdsvedligeholdelse ved hjælp af Git, Python-moduler og applikations-pakning, og meget andet. Besøg den officielle wikiside jævnligt for at se det ajourførte program og følg vores gruppe på identi.ca. På wikien kan man også foreslå nye emner og tilmelde sig som træner: vi er altid på udkig efter flere personer til vidensdeling og til at gøre programmet komplet, så vær ikke genert!

Om Debian Women

Projektet Debian Women blev grundlagt i maj 2004 for at gøre Debian-projektet mere afbalanceret og afvekslende, ved at tage kontakt til interesserede kvinder og opmuntre dem til at blive mere involverede i Debian.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på http://women.debian.org/ eller send en mail på engelsk til <debian-women@lists.debian.org>.