Debian-projektet deltager i flere konferencer og messer

26. januar 2011

Debian-projektet er glad for at kunne annoncere, at det vil være til stede ved en række begivenheder i de kommende uger, spændende fra udviklerorienterede konferencer til brugerorienterede messer. Som sædvanlig er de kommende begivenheder også at finde på vores websted.

Flere Debian-udviklere vil være til stede ved linux.conf.au, herunder Debians projektleder Stefano Zacchiroli, der vil holde et foredrag med titlen Who the bloody hell cares about Debian? (Hvem i helvede bekymrer sig om Debian? på fredag den 28. januar.

Den 2. og 3. februar vil Debian være til stede med en stand ved Cloud Expo Europe 2011 i London, Storbritannien. Vores stand vil være del af .ORG stand i Barbican Exhibition Hall 1.

Den 5. og 6. februar vil Debian være til stede med en stand ved Free and Open Source Developers' European Meeting (FOSDEM). Selv om det endelige program endnu ikke er offentliggjort, indeholder det foreløbige program allerede nogle Debian-relaterede sessioner, herunder en introduktion til Debian GNU/kFreeBSD og tjenesten piuparts.debian.org. Der vil også være et lokale vedrørende udvikling på tværs af distributioner, hvor Debian vil deltage.

Sidst i februar vil Debian-projektet være til stede ved Southern California Linux Expo (SCaLE), som finder sted fra den 25. til 27. i Los Angeles, USA.

Fra den 1. til 5. marts vil Debian igen være til stede ved CeBIT i Hannover, Tyskland. Takket være støtte fra Univention og Deutsche Messe AG, vil Debian igen være med-udstiller på Univentions stand i Hal 2, Stand B26.

Fra den 19. til. 20. marts vil Debian igen være til stede med en stand ved Chemnitzer Linux-Tage i Chemnitz, Tyskland. Der vil også være nogle Debian-relaterede præsentationer, men det endelige program er ikke blevet annonceret endnu.

Debian-projektetet inviterer alle interesserede til at deltage i disse begivenheder, stille spørgsmål, tage et kig på Debian 6.0 squeeze, udveksle GPG-fingeraftryk for at forstærke web of trust og lære medlemmerne af fællesskabet bag Debian-projektet at kende.

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Over tretusinde frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til 70 sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.