DebConf11 opfordrer til indsendelse af bidrag

8. april 2011

Vi opfordrer til indsendelse af forslag til manuskripter, præsentationer, diskussionssessioner og øvelser til Debconf11. Indsendelserne skal ikke nødvendigvis begrænses til traditionelle foredrag, Man kan også foreslå en optræden, kunstinstallation, debat eller hvad som helst andet. Officielle indsendelser accepteres indtil den 8. maj 2011, klokken 23.59 UTC.

I år er indsendelse af formelle manuskripter til konferencen igen valgfrit, men vi anbefaler det. Ved at stille et manuskript til rådighed før konferencen, kan interesserede deltagere møde op med ideer til diskussion, og det er til særlig hjælp for dem, der har svært ved at følge hurtigt talt engelsk.

DebConf-foredrag vil blive udsendt live på internettet, hvor det er muligt, og videooptagelser af foredragene vil blive offentliggjort på nettet sammen med præsentationsslides og -manuskripter. Et foredrag plus tid til spørgsmål og svar bør vare 45 minutter, efterfulgt af 15 minutters pause mellem de enkelte begivenheder.

Igen i år vil vi organisere foredragene i spor. Hvis du har et forslag til et DebConf-spor, så som Debian Science, Debian Infrastructure eller Community Outreach, så kontakt debconf-team@lists.debconf.org på engelsk. Hvis du har lyst til at koordinere et spor, så tilbyd det på samme postliste. Foredragene vil senere blive knyttet til sporene.

I år vil der være en plakatpræsentation. Plakter gør det muligt at præsentere oplysninger gennem hele ugen, i stedet for blot under et enkelt foredrag. En plakat kan medvirke til at nå ud til at større publikum eller fremme en ugelang diskussion.

For ajourførte oplysninger samt hvordan man indsender oplysninger om begivenheder eller plakater, se https://debconf11.debconf.org/cfp.xhtml.

Om DebConf

DebConf er Debian-projektets udviklerkonference. Ud over et fuldt program med tekniske, sociale og retningslinjeforedrag, gør DebConf det også muligt at udviklere, bidragydere og andre interesserede kan mødes personligt og arbejde tættere sammen. Konferencen har fundet sted siden år 2000 i så forskellige steder som Canada, Finland, Mexico, Skotland og Argentina.

DebConf11 finder sted i Banja Luka, Republik Srpska, Bosnien og Herzegovina, fra søndag den 24. juli til lørdag den 30. juli 2011.

Forud for DebConf finder DebCamp sted, fra søndag den 17. juli til lørdag den 23. juli 2011. DebCamp er en mindre, knap så formel begivenhed, som giver mulighed for gruppearbejde på Debian-projekter.

Hvis du er interesseret i at hjælpe til som frivillig under DebConf, så kontakt debconf-team@lists.debconf.org på engelsk.

Hvis du eller din virksomhed er interesseret i at sponsere DebConf ved at donere penge eller udlåne udstyr, så kontakt sponsorholdet (på engelsk) på sponsors@debconf.org.

Flere oplysninger om DebConf11 findes på konferences websted https://debconf11.debconf.org/

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Tusindvis af frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til 70 sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.