Initiativ ang. midler til newbie-/ikke-faste DebConf-deltagere

15. maj 2011

Igen i år inviterer Debian-projektet alle newbies (nybegyndere) og ikke-faste deltagere, til at være med i den årlige Debian Conference (DebConf). Som et særligt initiativ, er der blevet oprettet en ekstra rejsefond, som kun er tilgængelig for nye eller ikke-faste DebConf-deltagere. Enhver Debian Debian Developer eller Maintainer, som aldrig har deltaget i en Debian Conference eller som sidst deltog i 2007 (Skotland) eller tidligere, inviteres til at deltage.

Folk, der ønsker at ansøge om disse særlige midler eller som ønsker at anbefale et medlem af Debian-projektet, som de mener fortjener det, kan gøre det ved at sende en engelsksproget mail til DebConf Newbies Team <newbies@debconf.org> før den 18. juni. Midlerne vil blive uddelt efter først til mølle-princippet.

Mailen skal indeholde et estimat over rejseomkostningerne, hvor man rejser fra og det beløb, som man ikke selv er i stand til at dække. Vi skal også have oplyst planlagte afgangs- og ankomstdatoer, samt oplysning om hvorvidt ansøgeren allerede har tilmeldt sig DebConf. (Hvis man endnu ikke har tilmeldt sig, så gør det nu via DebConfs tilmeldingssystem.)

Om DebConf

DebConf er Debian-projektets udviklerkonference. Ud over et fuldt program med tekniske, sociale og retningslinjeforedrag, gør DebConf det også muligt at udviklere, bidragydere og andre interesserede kan mødes personligt og arbejde tættere sammen. Konferencen har fundet sted siden år 2000 i så forskellige steder som Canada, Finland, Mexico, Skotland og Argentina.

DebConf11 finder sted i Banja Luka, Republik Srpska, Bosnien og Herzegovina, fra søndag den 24. juli til lørdag den 30. juli 2011. Forud for DebConf finder DebCamp sted, fra søndag den 17. juli til lørdag den 23. juli 2011. DebCamp er en mindre, knap så formel begivenhed, som giver mulighed for gruppearbejde på Debian-projekter.

Flere oplysninger om DebConf11 findes på konferences websted https://debconf11.debconf.org/

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Tusindvis af frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til 70 sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.