Ny runde træningssessioner på IRC

17. juni 2011

Debian-projektet er stolt over at kunne annoncere, at en ny runde øvelsessessioner på IRC snart begynder; de varetages af erfarne medlemmer af fællesskabet. Der vil være to forskellige sessionsserier:

  1. Ask the ... (Spørg ...), der handler om Debian-projektets organisation og struktur, vil bestå af foredrag afholdt af personer, der har en bestemt rolle i Debians organiation, med et nærmere kig på Debians infrastruktur og vedtægter, samt en spørgerunde.
  2. One day with ... (En dag med ...), er en mere teknisk session, hvor personer fra forskellige væsentlige Debian-hold, vil fortælle om deres pakker, daglige opgaver og specifikke problemstillinger.

Alle sessioner finder sted i kanalen #debian-meetingirc.debian.org. Den første session, planlagt til onsdag den 22. klokken 19.00 UTC (21.00 dansk sommertid), bliver Ask the DPL (Spørg DPL'en): Stefano Zacchiroli, Debian-projektets nuværende projektleder, vil fortælle os om, præcis hvad DPL'en laver, ifølge vedtægterne, folkeminder og personlig erfaring. Fremtidige sessioner vil finde sted med jævne mellemrum, og vil handle om forskellige aspekter ved Debians organisation og forskellige hold. Besøg den officielle wikiside af og til for at se det ajourførte program og følg os på identi.ca. Du kan også anvende wikien til at foreslå nye emner eller tilmelde dig selv som træner: vi er altid på udkig efter flere personer til vidensdeling og som kan fylde programmet op, så vær ikke genert!

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Tusindvis af frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til 70 sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.