El Projecte Debian lamenta la mort de l'Innocent de Marchi

31 de març de 2019

El Projecte Debian s'assabentat de la pèrdua d'un dels membres de la seva comunitat. L'Innocent De Marchi va morir fa uns mesos.

L'Innocent era professor de matemàtiques i desenvolupador de programari lliure. Una de les seves passions era els trencaclosques tangram, que el van dur a escriure un joc de tangram que posteriorment va empaquetar i mantenir a Debian. Ràpidament les seves contribucions es van estendre a altres àrees del projecte, incloent la seva feina com a traductor incansable al Català.

El Projecte Debian fa honor a la seva bona feina i gran dedicació a Debian i el programari lliure. Les contribucions de l'Innocent no s'oblidaran, i els estàndards elevats de la seva feina continuaran servint com a inspiració per a altres.

Sobre Debian

El Projecte Debian és una associació de persones desenvolupadores de programari lliure que ofereixen el seu temps i esforç de forma voluntària per a produir el sistema operatiu completament lliure conegut com a Debian.

Informació de contacte

Per a més informació, visiteu les pàgines web de Debian a https://www.debian.org/ o envieu un correu a <press@debian.org>.