Bemærk: Originalen er nyere end denne oversættelse.

Nyheder

[ 6. dec 2020] Debian Installer Bullseye Alpha 3 release
[16. mar 2020] Debian Installer Bullseye Alpha 2 release
Ældre nyheder

Installering med Debian Installer

For officielle installeringsmedier og oplysninger om Debian 10.9, se siden om buster.

Alle aftryk der linkes til herunder, er til versionen af Debian Installer, som udvikles til den næste udgave af Debian, og den vil som standard installere Debian testing (bullseye).

Aktuelt dagligt øjebliksbillede

cd-aftryk med netinst (generelt 150-280 mb)
netinst-flerarkitektur-cd-aftryk
andre aftryk (netboot, USB-pind, etc.)

Hvis noget af hardwaren på dit system kræver at der indlæses firmware sammen med enhedsdriveren, kan du anvende en tarball med udbredte firmwarepakker. I installeringsvejledningen er der oplysninger om hvordan man anvender tarballs og generelle oplysninger om hvordan firmware indlæses under en installering.

Bemærkninger

Efter at have anvendt Debian Installer, bedes du sende os en installeringsrapport på engelsk, også selv om der ikke var problemer.

Dokumentation

Læser du kun ét dokument før du installerer, så læs vores Installerings-HOWTO, som er en hurtig gennemgang af installeringsprocessen. Andre nyttige dokumenter er blandt andre:

Kontakt

Postlisten debian-boot er det primære engelsksprogede forum til diskussioner og arbejde på Debian Installer.

Vi har også en engelsksproget IRC-kanal, #debian-boot på irc.debian.org. Kanalen anvendes hovedsagligt til udvikling, men ind i mellem også til support. Modtager du ikke et svar, så prøv i stedet postlisten.