Avís! Aquesta traducció és massa antiga, vegeu l'original.

Donacions a Software per l'Interès Públic

Donacions monetàries

Debian és el nom del projecte, i anomenem Debian a la distribució que creem. Les donacions monetàries són per a una organització sense ànim de lucre, Software per l'Interès Públic.

Encara que ha estat creada per voluntaris d'arreu del món, Debian té despeses que durant molt de temps s'han pagat de la butxaca d'alguns dels desenvolupadors. Aquestes despeses inclouen el registre del domini debian.org, la creació de CD per a provar noves distribucions, els viatges per assistir a conferències, etc.

Moltes de les donacions aportades fins ara són d'usuaris agraïts. Encara que totes les donacions son benvingudes, tanmateix s'espera que qualsevol empresa que guanyi diners amb Debian (proveïdors de CD, companyies de suport o fins i tot les empreses que es basen en Debian per a les operacions de cada dia) contribueixin amb un petit percentatge dels seus beneficis a ajudar a fer de Debian el millor S.O. que pugui haver-hi.

Si desitgeu fer una donació monetària a Debian, vegeu la pàgina de donacions de la SPI. Assegureu-vos d'especificar que els diners estan destinats a Debian. Atès que la SPI és una organització sense ànim de lucre, podem entregar-vos rebuts per a desgravar-los dels impostos (Declaració de la Renda Espanyola -IRPF-).

En algunes parts del mon pot ser més senzill fer la donació a una de les organitzacions associades amb «Software in the Public Interest» (comproveu la pàgina de donacions de la SPI per informació actual):

Donacions de maquinari i serveis

A causa del baix pressupost que manté a Debian, no és possible en aquest moment per a Debian comprar o mantenir ordinadors i connexions de xarxa. Per tant, depenem de les donacions d'equips i serveis de companyies i universitats per mantenir a Debian connectat al món.

Si la vostra companyia té màquines parades o maquinari disponible de sobres (discs durs, controladores SCSI, targetes de xarxa, etc.), si us plau, considereu el fer-ne donació a Debian. Contacteu amb el delegat de donacions de maquinari per als detalls.

Debian manté una llista de maquinari sol·licitat per a diversos serveis i grups dins del projecte.


Les següents són unes llistes de les organitzacions que han realitzat donacions de serveis o d'equipament a Debian: