Advarsel! Denne oversættelse er for gammel, benyt venligst originalen.

Større begivenheder relateret til Debian

Debians størte begivenhed er den årlige Debian Conference, kaldet DebConf. Der er også flere MiniDebConfs, som er lokale møder arrangeret af medlemmer af Debian-projektet.

Undersiderne på Debian Wikis begivenhedsside indeholder en liste over begivenheder i hvilke Debian var/er/bliver involveret.

Denne side indeholder en liste over begivenheder som Debian har været/er/ vil være involveret i.

Hvis du har lyst til at hjælpe til med Debians tilstedeværelse ved en af begivenhederne anført på en af ovennævnte sider, så skriv til den person, der er angivet som koordinator for begivenheden på siden om begivenheden.

Hvis du vil invitere Debian-projektet til en ny begivenhed, så send en engelsksproget mail til postlisten der svarer til begivenhedens geografiske placering.

Ønsker du at hjælpe med at koordinere Debians tilstedeværelse ved en begivenhed, så kig på den bedst egnede underside på Debian-wikiens begivenhedsside, hvis begivenheden allerede er registreret. I så fald, kan du bidrage der - ellers følg tjeklisten for standpassere.

Hvis du ønsker at se hvilke reklameartikler andre virksomheder laver med påført Debian-logo, som blandt andre kan benyttes under begivenheder, se så vores reklameartikelside.

Hvis du planlægger at holde et foredrag, bør du registrere det på Debian Wikis begivenhedsside. Derefter kan du placere din præsentation på samlingen af præsentationer vedrørende Debian.

Forskellige nyttige sider