Advarsel! Denne oversættelse er for gammel, benyt venligst originalen.

Hvordan kan jeg hjælpe Debian?

Hvis du overvejer, at hjælpe med udviklingen af Debian, er der mange områder, hvor både erfarne og uerfarne brugere kan give en hånd med:

Kodning

Test

Brugersupport

Oversættelse

Dokumentation

Begivenheder

Donation

Brug Debian!

Som du kan se, er der mange måder, at blive involveret i projektet på, og kun nogle få af dem kræver at man er Debian Developer. Mange af de forskellige projekter har mekanismer, som giver direkte adgang til kildekodetræer, til bidragydere som har vist, at man kan stole på dem og som gør at nyttigt arbejde. Typisk vil folk, der bliver meget aktive i Debian, ende med at blive optaget i projektet, men det er ikke altid et krav.

Organisationer

Din uddannelsesmæssige, kommercielle, almennyttige eller myndighedsorganisation, kan være interesseret i at hjælpe Debian, ved at benytte dens ressourcer. Din organisation kan give os donationer, danne løbende partnerskaber med os, sponsere vores konferencer, tilbyde gratis produkter eller tjensteydelser Debian-bidragydere, tilbyde gratis hosting af eksperimenter med Debian-tjenester, vedligeholde filspejle med vores software, installeringsmedier or konferencevideoer eller fremme vores software og fællesskab ved at komme med anbefalinger eller sælge Debian-merchandise, installeringsmedier, præinstallerede systemer, konsulentydelser eller hosting.

Du kan også hjælpe ved at opfordre dine kollegaer til at deltage i vores fællesskab, ved at de oplever Debian gennem vores styresystem i din organisation, ved at undervise om Debian-styresystemet og dets fællesskab, lade dem bidrage i arbejdstiden eller ved at lade dem deltage i vores begivenheder.