Tilpasninger ] [ Debian til Sparc ] [ Tak ] [ Tilpasning ] [ Problemer ]

Debian SPARC-tilpasningsdokumentation

Tilpasning af pakker til SPARC

Hvis du ønsker at blive officiel tilpasser, skal du være registreret Debian-udvikler. Det vil sige at din offentlige nøgle skal være i den officielle nøglering.

Arbejdet med Debian SPARC-tilpasningen er organiseret ved hjælp af det fremragende wanna-build-system, som blev anvendt første gang ved tilpasningen til m68k. Med wanna-build på plads, kan tilpasningen begrænses til at lokalisere pakker hvor den automatiske oversættelse ikke fungerede, og dernæst gennemgå dem og finde ud af hvad der gik galt.

Logfiler vedrørende fejlslagne oversættelser kan ses på websiderne om SPARC 64-buildd. Du kan også sende en e-mail til wanna-build og bede den om logfilerne indeholdende fejlslagne oversættelser (se filen README.mail i wanna-build-distributionen).

Seriøse tilpassere bør lære hvordan man kommunikerer med wanna-build via e-mail. Du skal bede Ben Collins <bcollins@debian.org> om at tilføje din offentlige nøgle til listen over kendte nøgler.

Alle Debian-udviklere kan anvende Debians porterbox-maskiner til at teste deres pakker på under SPARC-arkitekturen.

Jeg er ikke officiel udvikler, kan jeg hjælpe alligevel?

Helt sikkert. Faktisk kræver det meste af arbejdet med en Debian-tilpasning ikke status som officiel udvikler, blot viden. Der er flere ting du kan gøre:

Send en e-mail til <debian-sparc@lists.debian.org> med en beskrivelse af hvordan du kunne tænke dig at hjælpe til; der vil være nogen som kan hjælpe dig med at komme i gang.