Debian 1.3.1 udgivet

8. juli 1997

Debian GNU/Linux 1.3.1 er nu tilgængelig fra vores 79 ftp-steder. Desuden er vores officielle dobbelt-cd tilgængeligt til kopiering og salg (eller bortgivelse) uden at man skal betale os for det.

Den primære forskel mellem 1.3 og 1.3.1 er at XFree86 3.3 medfølger. Dette løser et antal kendte sikkerhedsproblemer og andre problemer i X. Der er også rettet fejl i andre pakker.

Den officielle Debian GNU/Linux 1.3.1 dobbelt-cd sælges til lave priser. Se https://www.debian.org/CD/vendors/ for en liste over cd-forhandlere.

Hvis du allerede har en 1.3-cd kan det være billigere, automatisk at opgradere dit system til 1.3.1 fra et af vore 79 ftp-spejle, hvilket kan gøres ved hjælp af dselect's ftp-installationsmetode. Du kan også hente og installere Debian for første gang via ftp. En liste over ftp-spejle er her.

Hvis du vil kopiere og sælge den officielle Debian 1.3.1-dobbelt-cd, kan du hente ISO 9660-aftryksfilerne fra flere officielle cd-spejlingssteder. Desuden kan kun cd-fremstillere bestille to guld-cd-mastere, parate til at blive kopieret, sendt via ekspress-luftpost for 50 dollar. For at bestille sendes en e-mail til [tilbuddet gælder ikke mere].