Debian 1.3.1 släppt

8 juli 1997

Debian GNU/Linux 1.3.1 är nu tillgängligt på våra 79 ftp-platser. Dessutom är vår officiella dubbel-cd-uppsättning tillgänglig för dig att kopiera och sälja (eller ge bort) utan kostnad från oss.

Huvudskillnaden mellan 1.3 och 1.3.1 är att XFree86 3.3 medföljer. Detta löser ett antal kända säkerhetsproblem och andra problem i X. Det har även rättats fel i flera andra paket.

Du hittar den officiella Debian GNU/Linux 1.3.1 dubbel-cd-uppsättningen till salu för utomordentliga priser. Se https://www.debian.org/CD/vendors/ för en lista över cd-försäljare.

Om du redan har en 1.3-cd kan det vara mest ekonomiskt att uppdatera ditt system till 1.3.1 automatiskt från en av våra 79 ftp-speglar, vilket kan göras med Dselects ftp-installationsmetod. Du kan även hämta och installera Debian för första gången med ftp. En lista över speglar finns här.

Om du vill kopiera och sälja den officiella Debian 1.3.1 dubbel-cd-uppsättningen kan du hämta ISO 9660-avbildningsfilerna från flera officiella cd-spegelplatser. Dessutom är det möjligt för [enbart] cd-tillverkare att beställa två guld-cd-mastrar, färdiga att kopiera, sända via expressflygpost för 50 USA-dollar. För att beställa, kontakta [erbjudandet gäller ej längre].