Uppdaterade Debian-cd-skivor tillgängliga

3 februari 1998

Medan du väntar på att uppgradera till Debian 2.0, varför inte hämta de senaste Debianpaketen och en direktversion av Debianboken? Här är en annons från Cheap*Bytes angående deras reviderade binär-Debian-cd för 2,49 USA-dollar, eller binär + källkod för 5,49 USA-dollar, eller beställ boken i pappersformat och KOMMERSIELLT ANVÄNDARSTÖD för 34 USA-dollar.

Debian GNU/Linux 1.3.1 underutgåva 6: 2,49 USA-dollar/st

Debian Linux kan användas som en UNIX®-arbetsstation för andamål såsom att köra webbserver eller programvaruutveckling.

Denna Debian GNU/Linux-cd-rom innehåller:

Andra produktvariationer

1. BESTÄLLNINGSINFORMATION
För att beställa med ditt köpkort kan du använda vår *SÄKRA* webbsida på: http://www.cheapbytes.com

Eller sända oss e-post till sales@cheapbytes.com för information om du inte har kan nå webben.

För leverans inom Förenta staterna och Kanada, kan en check i USA-dollar sändas på beloppet 7,49 USA-dollar för att täcka porto och paketering samt kostnaden för cd-produkten, till:

CheapBytes
P.O. Box 2714
Lodi, CA 95241
Förenta staterna

Postförskottsbeställningar godtas inte för denna produkt. För internationella beställningar, se vår information på www.cheapbytes.com/shiprate.htm

Försändelsepriset varierar beroende på destination. Beställningar på endast denna produkt kommer att skeppas som USA-1:a-klassbrev eller USA-flygpost beroende på destination. För porto- och paketeringsavgifter, se vår webbsida. Alla priser anges i USA-dollar.

Internationella och kreditkortsbeställningar tas gärna emot. Checkar och "money order" utskrivna i USA-dollar tas emot. Se vår webbsida för att få tag i ett beställningsformulär.

Priset på 2,49 USA-dollar gäller Intel(tm)-plattformen. Vi godtar beställningar på flera cd för denna produkt. Köp tillräckligt för hela kvarteret eller korridoren, eller om du verkligen vill sprida Linuxevangeliet, till hela staden! Till exempel skeppar vi upp till 12 cd för 5 USA-dollar porto- och paketering i USA och Kanada.