Annoncering af Linux Compatibility Standards-projektet

11. august 1998

Debian og Red Hat samarbejder om en skreven specifikation af Linux Compatibility Standard (LCS). LCS vil tydeligt angive de specifikationer som kræves for at opfylde LCS. LCS-dokumentet vil blive anvendt af dem der fremstiller Linux-distributioner, som en vejledning i hvordan man opbygger et rigtigt system, og vil blive anvendt af udviklere der har behov for oplysninger om den grundlæggende systemkonfiguration i programudviklingen. Vi forventer at LCS-arbejdet vil komplementere eksemplet på en LSB-implementering, som Bruce Perens arbejder på.

Erik Troan (Red Hat) og Dale Scheets (Debian) vil sammen lede LCS-arbejdsgruppen, som via diskussioner på postlisten lcs-eng@lists.debian.org vil arbejde på den skrevne standard.

Postlisten lcs-eng@lists.debian.org er åben for abonnement. Alle interesserede opfordres til at tegne abonnement. Først og fremmest opfordrer vi alle nuværende medlemmer af LSB-komitéen til at tegne abonnement på postlisten. Selvom du planlægger at arbejde på kodebasen, vil det være en god idé at tegne abonnement.

Offentligheden i almindelig opfordres også til at tegne abonnement. Det anbefales KRAFTIGT at alle ikke-komitémedlemmer lytte med i stilhed. Hvis du virkelig har oplysninger som vigtige for gruppen, opfordres du til at tegne abonnement på postlisten debian-policy og foretage diskussionen i denne gruppe. Alle LCS-diskussioner på debian-policy vil periodisk blive samlet sammen til gennemgang af LCS-gruppen.

Tegning af abonnement

För tegne abonnement på postlisten lcs-en sendes en e-mail til:

        lcs-eng-REQUEST@lists.debian.org

med subscribe som det eneste ord i emnelinien. Du vil derefter blive bedt om af bekræfte tilmeldingen. Følg vejledningen og du vil blive tilmeldt listen.