Debian JP-pakker (japanske) udgivet til Debian 2.0 (hamm-JP)!

28. august 1998

Debian JP-projektet har officielt udgivet Debian JP-pakker til Debian GNU/Linux 2.0 hamm-JP för i386- og FM-TOWNS-arkitekturerne.

De kan hentes fra:

For flere oplysninger, besøg http://www.debian.or.jp/Link.html.

Hvad er hamm-JP?

Hamm-JP er tillægspakker til Debian GNU/Linux 2.0 hamm. De følger fuldstændig Debians retningslinier for fri software (DFSG), som garanterer at hamm-JP er hundrede procent fri software.

Hamm-JP består af 210 oversatte binære pakker, blandt andre:

Desuden indeholder det en mængde fri software fra Japan, såsom

Du kan let forbedre dit Debian-system ved at installere hamm-JP!

På trods af at hamm-JP denne gang udgives som uafhængigt tillæg, vil alle produkter fra Debian-JP i fremtiden blive givet tilbage til Debian GNU/Linux selv. Nogle pakker er allerede blevet del af den almindelige Debian-distribution.

Hamm-JP er overvejende en lavet til japanske Debian-brugere, men de fleste pakker er meget anvendelige, også for folk der ikke forstår japansk.

Debian-dokumentation skrevet på eller oversat til japansk er også tilgængelig på Debian-JPs websted, http://www.debian.or.jp/.

Om Debian-JP

Debian JP-projektet består af Debian-brugere og -udviklere i Japan, hvis målsætninger blandt andre er at

Om Debian

Debian GNU/Linux er en fri distribution af det Linux-baserede styresystem. Det vedligeholdes og opdateres via mange brugere, der frivilligt stiller deres tid og arbejdskraft til rådighed.

Styresystemer som er baseret på Linux-kernen er POSIX-baserede, fri distribuérbare og indeholder funktioner som ægte multitasking, virtuel hukommelse, delte biblioteker, demand-loading, ordentlig hukommelseshåndtering, TCP/IP-netværk, og andre funktioner som findes i systemer af Unix-typen. Det anvendes af enkeltpersoner og organisationer over hele verden.

Kontaktoplysninger

För flere oplysninger om Debian-projekterne, besøg Debians hjemmesider.

 
 Debian JP-projektet http://www.debian.or.jp/
 Debian-projektet  https://www.debian.org/

For flere oplysninger om Debian JP-udgaven, kontakt

 Debian JPs projektleder
   Yoshiaki Yanagihara <yochi@debian.or.jp>
             <yochi@debian.org>

För flere oplysninger om Debian, send en e-mail på engelsk til press@debian.org eller besøg Debians websted på https://www.debian.org/.

Tak

Tak til Keita Maehara <maehara@debian.or.jp> för denne annoncering.

Översættelser til engelsk af:

Debian takker alle der har gjort hamm-JP-udgaven mulig, samt alle andre som er sluttet til Debian-JP-projektet, for deres arbejde.