Debian project op Systems Tentoonstelling

4 november 2000

Het Debian project kan tevreden melden dat het een uitnodiging heeft ontvangen om het project en de Linux distributie te presenteren op Sytems 2000 in Duitsland. Deze samenkomst is een van Europa's belangrijkste computer-georiënteerde tentoonstellingen en wordt van 5 tot 11 november gehouden.

De leden van het Debian project hebben een plekje in hal A3, stand 102-D3, waar uw vragen beantwoord zullen worden en we demonstraties geven van de Debian GNU/Linux distributie. Als u geïnteresseerd bent in het project, kom dan even langs. En als u van plan bent een Debian maintainer te worden, vergeet dan niet uw GPG sleutel mee te nemen.

Tijdens de tentoonstelling, op maandag om 18:00, is het de bedoeling dat Debian een financiële ondersteuning on ontvangst neemt, gegeven door LinuxLand International. Zij hebben in twee weken meer dan duizend exemplaren verkocht van hun commerciële Debian GNU/Linux produkt.

Systems is een van de belangrijkste computer-georiënteerde tentoonstellingen in Europa.

LinuxPark is een deel tentoonstelling waar alles dat met Linux te maken heeft te vinden is. Ook de open source projecten zijn in deze hal te vinden.

LinuxLand International is een onafhankelijke distributeur van Linux producten, waaronder applicaties en distributies.

Meer informatie is te vinden op

https://www.debian.org/events/2000/1106-systems