Tallafocs Gibraltar basat en Debian

13 de juny de 2002

Gibraltar és un projecte amb l'objectiu d'aconseguir produir un paquet amb un router i tallafocs basat en Debian GNU/Linux. Aquest paquet serà arrencable directament des d'un CD-ROM, fent innecessària la instal·lació al disc dur. De fet, això pot ser una característica de seguretat, doncs no es possible modificar el sistema de fitxers.

Per al llançament es tenen planejades dues versions de Gibraltar. La versió lliure està ara mateix disponible com a una versió de prova. En quant a la versió comercial, que vindrà completa amb un manual i una interfície web, els desenvolupadors de Gibraltar s'estan preparant actualment per al llançament de la versió 1.0. Desafortunadament, encara no poden donar una data exacta per al llançament, donat que aquest encara requereix de més desenvolupament intern.

La distribució sencera pot ser descarregada com a una imatge ISO, llesta per a cremar en CD o com a paquets font. Si us plau cerqueu tots els fitxers relacionats en una rèplica, a la qual s'enllaça des d'aquí. Si us agradaria participar en aquest projecte, si us plau subscriviu-vos a la seva llista de correu.