El Projecte Debian a conferències en Itàlia i Àustria

5 de maig de 2003

Durant els següents dies tindran lloc dues exposicions i conferències que tracten sobre Programari Lliure i GNU/Linux. Se li ha ofert de participar al projecte Debian de diverses maneres.

Dies 9 i 10 de març: IFIT 2003, Innsbruck, Àustria

El Projecte Debian hi mantindrà un estand en el saló info. En Martin 'Joey' Schulze també oferirà dues xerrades que tractaran sobre "desenvolupament basat en la comunitat usant Debian com a exemple" i "el futur de les tecnologies de la informació lliures a la societat". En Daniel "confon" a K. Gebhart que també organitzarà una signada de claus i després es donarà una xerrada sobre GnuPG per en Martin 'maxx' Würtele.

Del 9 a l'11 de març: Webb.it 2003, Padova, Itàlia

Debian hi estarà present amb un estand a la Illa del Programari Lliure. Addicionalment, desenvolupadors de Debian i entusiastes ajudaran a instal·lar Debian GNU/Linux sobre les màquines dels visitants.

Convidem a tota la gent interessada en aquesta àrea a que assisteixi a aquestes conferències, es trobin amb desenvolupadors i usuaris de Debian, canviïn firmes digitals GnuPG, discuteixin diversos temes sobre Debian i el Programari Lliure, així com tanmateix participin a la nostra vibrant comunitat.