Mød Debian på CeBIT 2011

23. februar 2011

Debian-projektet er glad for at kunne oplyse, at det igen er repræsenteret på den årlige CeBIT IT-messe i Hannover, Tyskland, fra 1. til 5. marts. Debian vil igen være til stede som en særlig gæstUnivention GmbH's stand, hvis motto i år er Open source keeps the promises of the cloud (open source holder skyens løfter og som findes i hal 2 stand D36.

Medlemmer af projektet vil være tilgængelige for spørgsmål og diskussioner, og vil demonstrere ny funktionalitet i den nyligt udgivne Debian 6.0 Squeeze, herunder den nye tilpasning til kernen fra FreeBSD-projektet. Besøgende vil også kunne medbringe USB-nøgler eller tomme cd'er, så de kan få en kopi af Debian 6.0.

Yderligere vil nogle af de nye muligheder i Squeeze blive præsenteret i et kort foredrag på Univention Open Source-Bühne tirsdag den 1. marts klokken 13.30 og igen torsdag den 3. marts klokken 15.30. En audiostream fra den første seance vil blive gjort tilgængelig af Radio Tux, som også vil indlede deres podcast lørdag den 5. marts med interview med Debian-udviklerne og pressekontakterne Meike Reichle og Alexander Reichle-Schmehl.

Vi takker vores sponsorer, særligt Univention GmbH og Deutsche Messe AG for igen at sponsere Debians tilstedeværelse på årets CeBIT.

Debian-projektetet inviterer brugere, udviklere og alle andre interesserede til at besøge standen og stille spørgsmål, diskutere tekniske problemstillinger og med Debian-projektet samt dets udviklere personligt.

Om Univention

Univention GmbH blev grundlagt i 2002 i Tyskland. Selskabet tilbyder komplette open source-løsninger, den Debian-baserede Linux-distribution Univention Corporate Server (UCS), systemer til håndtering af identeter og infrastruktur, foruden groupware og desktopløsninger.

Univention udgiver al sin kildekode kunder betingelserne i GPLv2, kildekoden kan hentes fra Univention Download Servers .

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Tusindvis af frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til 70 sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.