Full videotäckning av DebConf

7 juli 2012

Debianprojektet tillkännager stolt att det nu finns full videotäckning av föreläsningarna i huvudspåren vid årets DebConf, som äger rum i Managua, Nicaragua, inklusive för Debian Day, ett fritt evenemang för alla med intresse i fri mjukvara.

Live-videoströmmar kommer att finnas tillgängliga under DebConf-föreläsningarna och diskussionsmötena, och inspelningar kommer att offentliggöras strax efter evenemangen. Konferensschemat och relevanta länkar för videoströmmarna finns tillgängliga på DebConf12-webbplatsen.

Debianprojektet är tacksamt för DebConf-Videogruppens fantastiska arbete. Vi skulle också vilja tacka våra sponsorer, som gör konferansen och videotäckningen möjlig tack var deras generösa support, speciellt våra platinum-sponsorer, Universidad Centroamericana (UCA) och Nicaraguas regering.

Du kan skicka ditt eget tack-meddelande till DebConfs Video-grupp genom att lämna en kommentar på DebConf wiki tack-sidan.

Om Debian

Debianprojektet grundades i 1993 av Ian Murdock med målsättningen att bli ett i sanning fritt gemenskapsprojekt. Sedan dess har projektet vuxit till att bli ett av de största och mest inflytelserika öppenkällkodsprojekten. Tusentals frivilliga från hela världen arbetar tillsammans för att skapa och underhålla Debianmjukvara. Tillgångligt i 70 språk, och med stöd för en enorm bredd av datortyper, kallar sig Debian det universella operativsystemet.

Om DebConf

DebConf är Debianprojektets utvecklarkonferens. Utöver ett schema fullspäckat med tekniska, sociala och policyföredrag, som tillhanda håller DebConf en möjlighet för utvecklare, bidragslämnare och andra intresserade att mötas personligen och arbeta tillsammans närmare. Det har ägt rum årligen sedan 2000 på så skilda platser som Skottland, Argentina och Bosnien Herzegovina. Mer information om DebConf finns tillgänglig på https://debconf.org/.

Om DebConf12

Mer information om DebConf12 kan hittas på konferansens webbsida eller gemen att kontakta DebConfs Globala Pressteam på <press@debconf.org>.

Kontaktinformation

För mer information, var vänlig besök Debians webbplats på https://www.debian.org/ eller skicka e-post (på engelska) till <press@debian.org>.