Hjälp oss att släppa "Wheezy": delta i vår BSP-maraton

10 november 2012

Debianprojektet tillkännager stolt att de kommande veckorna kommer felrättningsfester (eng. Bug Squashing Parties - BSPs) att hållas i flera länder. Huvudfokuset på en felrättningsfest är att testa och rätta fel, med det är även en möjlighet för användare med mindre erfarenhet med BTS-systemet att ge bidrag till projektet, så som översättning av paketbeskrivningar eller förbättringar av wikin. Debianutvecklare kommer att närvara för att hjälpa bidragslämnare att förstå hur projektet fungerar och för att hjälpa till att få felrättningarna in i Debian.

Nedan hittar du en lista på kommande felrättarfester; glöm inte att kontrollera våran evenemangssida för att hitta mer.

Om du vill organisera en BSP kan du hitta alla nödvändig information på denna wikisida. Debianprojektet bjuder in alla användare och bidragslämnare till att närvara vid dessa evenemang och göra Wheezy redo att släppas snabbare!

Om Debian

Debianprojektet grundades 1993 av Ian Murdock med målsättningen att vara ett i sanning fritt gemenskapsprojekt. Sedan dess har projektet vuxit till att vara ett av världens största och mest inflytelserika öppenkällkodsprojekten. Tusentals frivilliga från hela världen jobbar tillsammans för att skapa och underhålla Debianmjukvara. Tillgängligt i 70 språk, och med stöd för en stor mängd datortyper, kallar sig Debian det universella operativsystemet.

Kontaktinformation

För mer information, besök vänligen Debians webbplats på https://www.debian.org/ eller skicka e-post (på engelska) till <press@debian.org>.