Debian-projektet sørger over tabet af Peter Miller

20. oktober 2014

Debian-projektet fik nyligt besked om, at det har mistet et af sine medlemmer af fællesskabet. Peter Miller døde den 27. juli efter en lang tids kamp mod leukæmi.

Peter var relativt ny i Debian-projektet, men hans bidrag til fri og open source-software går tilbage til slutningen af 1980'erne. Peter var en betydelig bidragyder til GNU gettext, og var desuden den primære opstrømsforfatter og vedligeholder af andre projekter, der leveres som en del af Debian, blandt andre srecord, aegis og cook. Peter var også forfatter til artiklen Recursive Make Considered Harmful (Rekursiv make må anses for at være skadelig).

Debian-projektet ærer hans gode arbejde og store dedikation til Debian og fri software. Peters bidrag vil ikke blive glemt, og hans arbejdes høje kvalitet vil fortsat være en inspiration for andre.

Om Debian

Debian-projektet er en organisation af fri software-udviklere som frivilligt bidrager med tid og kræfter til at fremstille det helt frie styresystem kendt som Debian.

Kontaktoplysninger

For flere oplysninger, besøg Debians websider på https://www.debian.org/ eller send e-mail på engelsk til <press@debian.org>.