Megjegyzés: Az eredeti oldalt a legutóbbi fordítás óta módosították.

Adományok

Az adományokat a Debian Project vezetője (DPL) kezeli és lehetővé teszi a Debian részére, hogy számítógépekere, más hardverekre, domainekre, titkosító tanusítványokra tehessen szert, létrejöhessen a Debian konferencia, más Debian mini-konferenciák, lehessenek fejlesztői sprintek, részt vehessenek más rendezvényeken és más hasonló dolgok. Köszönet minden adományozónknak a Debian támogatásáért!

A Debian támogatásának legegyszerűbb módja PayPal-on keresztül a Software in the Public Interest, non-profit szervezetnek küldött támogatás, mely a Debian vagyonát kezeli. Az alábbi módokon is támogathatod a Debiant.

Támogatási módok

Különböző szervezetek kezelik a Debian vagyonát, és fogadnak adományokat a Debian nevében.

Szervezet Módozat Megjegyzés
SPI PayPal, Click & Pledge (ismétlődő támogatás), csekk (USD/CAD), más USA, adómentes non-profit
Debian France átutalás, PayPal Franciaország, adómentes non-profit
debian.ch átutalás, más Svájc, non-profit
Debian eszköz, idő, más

Software in the Public Interest

Software in the Public Interest, Inc. egy adómentes, non-profit társaság, központja az Amerikai Egyesült Államokban van. 1997-ben a Debian tagjai hozták létre, hogy segítse a szabas szoftver/hardver szervezeteket.

PayPal

Egyszeri és ismétlődő adományozás történhet az SPI lapján a PayPal weboldalán. Hogy ismétlődővé tedd az adományozást, jelöld be a "Make this a monthly donation" jelölőnégyzetet.

Click & Pledge

Egyszeri és ismétlődő adományozás történhet az SPI lapján a Click & Pledge weboldalán. Hogy ismétlődővé tedd az adományozást a jobb oldalon válaszd ki, milyen gyakran szeretnél adományozni, gördíts le a "Debian Project Donation"-ig, add meg, hogy mennyit szeretnél adományozni, klikkelj a "Add to cart" elemen és haladj végig a folyamat hátralévő részén.

Csekk

Adományozni csekkel vagy pénzküldéssel lehet amerikai dollárban (USD) és kanadai dollásrban (CAD). Kérjük, a megjegyzés rovatba ird be a Debian nevet és küldd el az SPI-nek az SPI támogatások oldalán található címre.

Másképp

Adományozás aátutalással és más módokon szintén lehetséges. A világ egyes részein egyszerűbb lehet adományokat tenni a Software in the Public Interest egyik társzervezetének. További részletekért, kérlek, látogasd meg az SPI támogatói oldalát.

Debian Franciaország

A Debian France Egyesület egy olyan szerevzet, amit Franciországban a 1901-es törvény szerint alapítottak, hogy támogassa és népszerűsítse a Debian projektet Franciaországban.

Átutalás

Átutalással adományozni az Debian France támogatói oldalán felsorolt bankszámlákra lehetséges. Számlát kérni a ca@france.debian.net címre küldött levélben lehet.

PayPal

Adományok küldhetők a Debian France PayPal oldalán keresztül. Ezek címezhetők közvetlenül a Debian France-nak vagy a Debian Projektnek, úgy általában.

debian.ch

debian.ch azért alapították, hogy képviselje a Debian projektet Svájcban és Liechtenstein-ben.

Átutalás

A támogatás svájci és nemzetközi bankokból egyaránt küldhető a debian.ch weboldalán felsorolt bankszámlákra.

Másképp

Másképp úgy lehet adomyázni, ha kapcsolatba lépsz velük a debian.ch adományozási weboldalán található címek egyikén.

Debian

A Debian pillanatnyilag csak közvetlen eszköz adományokat tud elfogadni, más támogatásokat jelenleg nem.

Eszközök és szolgáltatások

A Debian az egyénektől, vállalatoktól, egyetemektől, stb. kapott adományokra támaszkodik, hogy a Debian kapcsolatban maradjon a világgal.

Amennyiben a vállalatod rendelkezik felesleges számítógéppel vagy tartalék eszközzel (merevlemez, SCSI vezérlő, hálózati kártya, stb), kérjük gondolkozz el azon, hogy a Debiannak adományozd. Kérjük, vedd fel a kapcsolatot a hardver adományozási delegáltunkkal a részletekért.

A Debian karbantart egy listát a Debianon belüli különböző szolgáltatásokhoz és csoportokhoz szükséges hardver eszközökről.

Idő

Nagyon sok módja van, hogy segíts a Debian-nak a szabad vagy munkaidőddel.

Más

A Debian jelenleg nem fogad el kryptovalutát, de dolgozunk azon, hogy képesek legyünk az ilyen típusú adományok kezelésére.

Adományozók

A következő listán szereplő szervezetek adományoztak eszközöket vagy szolgáltatásokat a Debian-nak: