Avertisment! Această traducere este prea veche, vă rugăm să vedeți originalul.

Donații

Donațiile sunt administrate de către Liderul Proiectului Debian (DPL) și ajută proiectul Debian prin mașini (servere), alte tipuri de hardware, domenii, certificate SSL, conferința Debian, mini-conferințele Debian, sprint-uri de programare, prezență în cadrul altor evenimente și multe altele. Mulțumim tuturor celor care au donat pentru ajutorul acordat proiectului Debian!

Poți face o donație într-un mod usor folosind PayPal către Software in the Public Interest (Software în Interesul Public), o organizație non-profit ce deține fonduri pentru Debian. De asemenea, poți dona prin metodele de mai jos.

Alte metode

Diverse organizații dețin fonduri pentru Debian și pot primi contribuții pentru Debian.

Organizații Metode Observații
SPI PayPal, Click & Pledge (donații recurente), cec (USD/CAD), altele USA, non-profit, netaxabil
FFIS transfer bancar Germania, non-profit netaxabil
Debian Franța transfer bancar, PayPal Franța, netaxabil non-profit
debian.ch transfer bancar, altele Elveția, non-profit
Debian echipament, timp, altele

Software în Interesul Public

Software in the Public Interest, Inc. este o organizație non-profit bazată în Statele Unite ale Americii și fondată de câțiva contribuitori Debian în 1997 pentru a ajuta întreprinderile de software si hardware liber.

Click & Pledge

Donații unice sau recurente pot fi făcute prin pagina SPI pe website-ul Click & Pledge. Pentru o donație recurentă, alege cât de des dorești să donezi în partea dreaptă a paginii după care scrolează în josul paginii și alege "Debian Project Donation" și introdu suma pe care dorești să o donezi. În final, dă click pe "Add to cart" și încheie plata.

Plată prin cec

Donațiile pot fi făcute prin cec în USD (dolari) și CAD (dolari canadieni). Te rugăm adaugă Debian în descriere și trimite pe adresa listată pe pagina de donații SPI.

Other

De asemenea, sunt disponibile și donații prin transfer bancar sau alte metode. Pentru anumite părți ale lumii poate fi mai ușor dacă donația este facută către una dintre organizațiile partenere SPI. Pentru mai multe detalii, vezi pagina de donații SPI.

Verein zur Förderung Freier Informationen & Software

Verein zur Förderung Freier Informationen & Software este o organizație non-profit, scutită de taxe, bazată in Germania și concepută pentru a ajuta întreprinderile de software liber.

Transfer bancar

Donațiile prin transfer bancar se pot face către contul indicat pe pagina de donații FFIS. Te rugăm să menționezi că donația este pentru Debian.

Debian France

Asociația Debian France este o organizație înregistrată în Franța sub legea 1901, stabilită pentru a ajuta si promova proiectul Debian in Franța.

Transfer bancar

Donațiile prin transfer bancar sunt disponibile către contul bancar indicat pe pagina de donații Debian France. Pentru a obține dovada plății contactați donation@france.debian.net.

PayPal

Donațiile pot fi trimise către Pagina PayPal Debian France. Acestea pot fi adresate către Debian France în particular sau către proiectul Debian în general.

debian.ch

debian.ch este o organizație stabilită pentru a reprezenta proiectul Debian in Elveția și Principatul Lichtenstein.

Transfer bancar

Donațiile prin transfer bancar provenind de la bănci elvețiene sau internaționale sunt disponibile către conturile bancare indicate pe website-ul debian.ch.

Altele

Contactează adresa de donații de pe website-ul debian.ch pentru a face donații prin alte metode.

Debian

Debian poate accepta donații de echipament dar nu și altele în momentul de față.

Echipament și servicii

Debian se bazează pe donații de echipament și servicii de la persoane fizice, juridice, companii, universități etc. pentru a menține proiectul la curent.

Dacă compania dumneavoastră are mașini sau echipamente disponibile (discuri, controlere SCSI, cartele de rețea, etc.) vă rugăm să vă gândiți la posibilitatea unei donații către Debian. Puteți contacta pe delegatul pentru donații de hardware pentru detalii.

Debian menține o listă de echipamente căutate de diversele grupuri din cadrul organizației.

Timp

Există mai multe feluri în care poți să ajuți Debian în timpul liber.

Alte informații

Debian nu acceptă încă donații in valută crypto, dar dorim să facem acest lucru posibil.

Donatori

Listă a organizațiilor care au donat echipament pentru Debian: