Debian-udgaver -- Problemrapportering

Med udgivelsesbemærkningerne

Fejl i udgivelsesbemærkningerne bør rapporteres som fejl mod pseudopakken release-notes. Diskussioner om dokumentet koordineres på postlisten debian-doc på <debian-doc@lists.debian.org>.

Med installeringen

Hvis du har et problem med installeringssystemet, så rapporter fejl mod pakken installation-reports. Udfyld rapporteringskabelonen for at sikre, at alle nødvendige oplysninger medsendes.

Hvis du har forslag eller rettelser til Installeringshåndbogen, bør du indsende dem mod installation-guide, som er kildepakken, hvori dokumentationen vedligeholdes.

Hvis du har problemer med installeringssystemet, som ikke egner sig til en fejlrapport (fx hvis du ikke er sikker på, om det virkelig er en fejl eller ej, eller præcis hvor i systemet problemet opstår, osv.) bør du nok i stedet sende en engelsksproget mail til listen <debian-boot@lists.debian.org>.

Med en opgradering

Hvis du har problemer med at opgradere dit system fra tidligere udgaver, så indsend en fejl mod pakken upgrade-reports, som er pseudopakken, der anvendes til at holde styre på sådanne problemer. For flere oplysninger om hvordan man indsender opgraderingsrapporter, læs udgivelsesbemærkningerne.

Alle andre problemer

Hvis du har problemer med sytemet efter installeringen, bør du prøve at finde ud af hvilken pakke, der er skyld i det, og indsende en fejlrapport mod den pågældende pakke.