Bliv Debian-udvikler! Debian-mentorer venter på at hjælpe dig

25. november 1997

Vil du opleve at dine programmer flyve med rumfærgen? Vil du opleve at dine programmer anvendes i klasseværelser og virksomheder overalt? Vil du give noget til gengæld for alle den gode, frie software som andre har bidraget med? Vil du være en del af det bedste projekt i fri software-verdenen, med mange andre kvikke hoveder at samarbejede med?

*** BLIV DEBIAN-UDVIKLER ***

Skriv teknisk dokumentation, bliv pakkevedligeholder eller programmør.

Det er nu nemmere end nogensinde at blive Debian-udvikler, da vi har oprettet en mentor-ordning - erfarne Debian-folk som hjælper dig gennem processen. Du kan møde dem på Debian-mentorernes postlist. For at tegne abonnement sendes en e-mail til debian-mentors-REQUEST@lists.debian.org med ordet subscribe i e-mailens krop.

Den nemmeste måde at blive udvikler på er at adoptere en pakke. Du finder en liste over programpakker som har brug for en vedligeholder på https://www.debian.org/doc/prospective-packages.html.

Få flere oplysninger i vores udviklerhjørne. Der er dokumenter som blandt andre Debians retningsliniehåndbog og Debians pakningshåndbog, væsentlige håndbøger for alle Debians pakkevedligeholdere.