Debian er tilgængelig præinstalleret på nye computere

11. december 1997

Vi er glade for at kunne fortælle om en computerfremstiller som støtter Debian. VA Research tilbyder Debian præinstalleret uden at man skal betale ekstra for det, på alle de computersystemer som de sælger: bærbare computere, arbejdsstationer, og filservere. Du kan se produkterne på http://www.varesearch.com/. VA har doneret et system og højhastigheds-netværksforbindelse til Debian. Her er nogle oplysninger om et system som sælges i denne måned og som inkluderer en donation til Debian.

Vi har et nyt system. Det er en VArStation 25 — et Pentium II-system med mulighed for to prossorer, tilgængeligt med enten en eller to CPU'er på 233, 266 eller 300 MHz. Det er et IDE-baseret system og vi har prissat det fra 2200 dollar, dette inkluderer et grafikkort fra Matrox, 64 Mbyte RAM og et SoundBlaster-lydkort.

Der er nogle få opgraderingsmuligheder - større harddisk, mere hukommelse, bedre grafik, osv. Det er et godt system fordi folk kan begynde med en enkelt processor lidt hukommelse, og siden tilføje en ekstra processor og fordoble mængden af hukommelse.

For at støtte Debian donerer vi to procent af prisen på alle VArStation 25-system som sælges præinstalleret med Debian i december.