Linux Hardware Solutions støtter Debian-projektet

25. februar 1999

Nyheder

Linux Hardware Solutions, Inc., leverandører af Linux-systemer og -serviceydelser, har annonceret sin støtte til Software in the Public Interests Debian-projekt.

Støtten kommer i form af en rackmonteret Linux Hardware Solution PS350RR-100 RAID-server med tilhørende 256 Mbyte RAM, som vil fungere som den nye ftp.debian.org-server.

Tony Copeland, salgs- og marketingsdirektør hos LHS sagde, "Som nydere af Linux-fællesskabets hårde og dedikerede arbejde, er vi glade for at kunne hjælpe Debian-projektet og opmuntre til den videre udvikling af Linux som helhed."

Serveren har en deltailhandelspris på 6100 USD og er skræddersyet til at klare de specifikke krav, som Debian-projektet har.

Linux Hardware Solutions formand Kit Cosper sagde, "Da vi blev opmærksomme på at Debian-projektet havde brug for en ny server, begyndte vi at kommunikere om hvordan LHS kunne yde den maksimale grad af tjenesteydelser og støtte til de dedikerede mennesker, som udgør Debian-projektet. Efter at have diskuteret mulighederne, opbyggede vi et system som ikke kan vil opfylde de aktuelle behov, mens også fremtidige udvidelser."

Om Linux Hardware Solutions

Linux Hardware Solutions, Inc. er en privatejet virksomhed grundlagt i februar 1996, af et tidligere medlem af Red Hats (TM) udviklingsgruppe. LHS er storleverandør af Linux-arbejdsmaskiner og -servere til stat, universiteter og firmaer på Fortune 500-listen. I sine lokale i North Carolina, USA, skræddersyr LHS sin produktlinie som går fra robuste arbejdsmaskiner til fejltolerante servere med høj tilgængelighed. LHS anses som førende indenfor kundeservice blandt leverandører af Linux-systemer, og er den første leverandør af Linux-systemer som stiller et gratisnummer til rådighed både før og efter et salg.