Linux Hardware Solutions podržava Debian Projekt

25. veljače 1999.

Novosti

Linux Hardware Solutions, Inc., istaknut dobavljač Linux sustava i usluga, najavljuje podršku za Debian Projekt od Software in the Public Interest, Inc.

Podrška dolazi u obliku Linux Hardware Solution PS350RR-100 RAID rackmount poslužitelja s 256 MB RAM-a priključenog posvećenom vezom u podatkovnom centru Mindspring Enterprisesa, u Atlanti, Georgia, koji će postati novi ftp.debian.org poslužitelj.

Tony Copeland, direktor prodaje i marketinga u LHS-u, kaže: "Kao pomoć napornom radu i posvećenosti Linux zajednice, drago nam je što možemo ponuditi potporu Debian ekipi i ohrabriti daljni razvoj Linuxa u cijelini."

Poslužitelj ima prodajnu vrijednost od 6100 $ i posebno je prilagođen specifičnim potrebama Debian ekipe.

Predsjednik Linux Hardware Solutions, Kit Cosper, izjavljuje: "Kada smo čuli da je Debian Projektu potreban novi poslužitelj, počeli smo razgovarati o tome kako bi LHS mogao pružiti najveću razinu usluge i podrške posvećenim ljudima koji čine Debian ekipu. Nakon raspravljanja o svim mogućnostima, sastavili smo sustav koji će služiti ne samo njihovim sadašnjim potrebama, nego i budućem rastu."

O Linux Hardware Solutions

Linux Hardware Solutions, Inc. je privatna tvrtka koju je u veljači 1996. osnovao bivši član razvojne ekipe Red Hata (TM). LHS je velik dobavljač Linux radnih stanica i poslužitelja za vladu, sveučilišta i Fortune 500 tvrtke. LHS u svojem pogonu u Sjevernoj Karolini posebno prilagođava seriju proizvoda u rasponu od robustnih radnih stanica do visoko dostupnih poslužitelja otpornih na greške. Kao prvi proizvođač Linux sustava koji nudi besplatnu podršku svojim kupcima prije i poslije prodaje, LHS se smatra vodećim u uslužnoj djelatnosti među proizvođačima Linux sustava.