Debian-stand ved Pluto Meeting, Padova, Italien

27. september 1999

Den 24.-25. september 1999 blev Pluto Meeting 1999 http://meeting.pluto.linux.it afholdt i Padova, Italien. Vært for mødet var universitet i Padova (DEI). Debian var til stede på en stand som var blevet tilbudt af mødearrangørerne og sponseret af PROSA http://www.prosa.it, som lånte os to maskiner: en UltraSPARC og en Alpha (begge kørte Debian). En tredie maskine (en i386-bærbar) fandtes også på standen og kørte potato (Debian 2.2), GNOME og apt. De fleste var imponerede pver at den lille maskine kunne opgradere sig selv automatisk og installere programmer på opfordring fra de besøgende.

PROSA havde trykt over hundrede Debian-t-shirts og doneret dem til Debian-folkene, som fik solgt dem alle i løbet af en times tid. T-shirtene var designet (ved hjælp af det frie logo) og fremstillet af MIXAD http://www.mixad.it. MIXAD donerede sit arbejde til Debian, ved at kan at opkræve omkostningerne til materialet hos PROSA. Indtægten (omkring USD 750) doneres til SPI https://www.spi-inc.org.

Debian-standen var en stor succes, på trods af at gnome-mahjong-duellen blev vundet af Red Hat-folkene. Mange tak til organisationen, til PROSA og alle der besøgte standen for at snakke, hacke eller stille spørgsmål. Vi ses til næste år.