Alpha Processor og Linux Store udlåner Alpha til Debian

17. december 1999

Alpha Processor og Linux Store har givet et system som et "udvidet lån" til Debian. Lully er en maskine med to Alpha 21264'er (EV6) på 667Mhz. med 512 MiB RAM. I øjeblikket har den omkring 29 GiB SCSI-lagerplads og vil få yderligere 29 GiB, så drevspejling kan opsættes. Den befinder sig pt. hos TheLinuxStore.com på en dobbelt T1-forbindelse.

Systemet vil blive anvendt til at teste Linux-kompatibilitet med de nye UB2000-bundkort og som Debian-Alpha-holdets udviklingsplatform. Desuden vil den være vært for et Tier 1-Debian-filspejl, og fungere som testsystem for eksperimentelle, nye arkivstrukturer og -scripts.

Med 16 minutter pr. oversættelse af GNU C-bibliotek, er Lully langt den hurtigste maskine vi nogensinde har haft den fornøjelse at bruge sagde Joel Klecker, Debians GNU LibC-pakkevedligeholder. En bootstrap-oversættelse af kildekoden til gcc-2.95.2.tar.gz tog kun 30 minutter.

Der er et websted vedrørende bundkortet som anvendes i systemet på http://www.alpha-processor.com/products/up2000-board.asp (dødt link).

Debian takker organisationerne for den hjælp de har ydet Debian, ved at udlåne systemet til os, og ønsker Lully velkommen i vores fællesskab.

Kontakt Steve Hindle steve.hindle@thelinuxstore.com for flere oplysninger om Linux Store eller besøg deres websted på http://www.thelinuxstore.com.

For flere oplysninger om Alpha Processors, Inc., besøg deres websted på http://www.alpha-processor.com (dødt link).