Debians nye, ny vedligeholder-process passerer 100

10. november 2000

I den forgangne uge har antallet af nye medlemmer optaget i Debian via ny vedligeholder-processen passeret 100. Der er pt. mere end 100 ansøgere under behandling af de ansøgningsansvarlige og mindre end 100 potentielle ansøgere er i kø til den næste ledige ansøgningsansvarlige. Dette er en stor milepæl i den nye procedure, og det indikerer at maskineriet er i fuld gang og at døren til Debian igen er vidt åben.

Fra det indledende design af processen i begyndelsen af februar, kan de resultater vi i dag er vidne til, ikke have været opnået uden den store, løbende støtte fra de Debian-udviklere, der har stillet deres tid til rådighed, og har ledt ansøgere gennem processen med at blive nye Debian-medlemmer. Vi ønsker også at takke flere af de nye medlemmer, der har hjulpet til med at nedbringe køen af håbefulde ansøgere. Uden deres frivillige arbejde, ville processen ikke have haft denne succes.

Jeg vil benytte lejligheden til at takke alle, der har bidraget eller bidrager til ny vedligeholder-processens succes. Uden det store frivillige arbejde fra mange udviklere, ville intet af dette have været muligt. Selv med al denne hjælp, kunne vi ikke have opfyldt vore mål uden tålmodigheden og tilbagemeldingerne fra dem, der venter på at blive medlemmer af Debian. Uden deres samarbejde og tålmodighed, kunne hele vores arbejde nemt have været spildt.

Tak til alle der har hjulpet til med, at få denne proces til at fungere. Vi er meget taknemmelige for din hjælp og støtte.

Denne artikel er indsendt af Dale Scheetz <dwarf@polaris.net>.