Debian GNU/Linux 2.2r2 is uitgekomen

5 december 2000

Een nieuwe revisie van de Debian GNU/Linux 2.2 'potato' distributie is uitgebracht. In deze update, versie 2.2r2, zitten veiligheidsupdates en correcties voor belangrijke bugs in de stabiele distributie.

Upgraden naar deze revisie kan online gedaan worden door het 'apt' programma te 'richten' (zie de sources.list(5) man-pagina) op een van de vele FTP sites van Debian. Een volledige lijst van FTP sites is beschikbaar op:

https://www.debian.org/distrib/ftplist

Een complete lijst van pakketten die verandert zijn in deze revisie kan bekeken worden op:

http://http.us.debian.org/debian/dists/Debian2.2r2/ChangeLog http://non-us.debian.org/debian-non-US/dists/Debian2.2r2/non-US/ChangeLog

Bestanden die in de update zijn opgenomen, als ook de stabiele in ontwikkelings-distributie kan gevonden worden op de hieronder staande locaties. Updates die zijn geaccepteers worden in de stabiele distributie opgenomen.

URLs

De huidige stabiele distributie:

http://ftp.debian.org/debian/dists/stable/ http://non-us.debian.org/debian-non-US/dists/stable/

Voorgestelde update voor deze stabiele distributie:

http://ftp.debian.org/debian/dists/proposed-updates/ http://non-us.debian.org/debian-non-US/dists/proposed-updates/

Informatie over de stabiele distributie:

https://www.debian.org/releases/stable/

Aankondigingen van veiligheidsupdates en andere informatie:

http://security.debian.org/

Over Debian

Het Debian project is een organisatie met veel gebruikers die tijd en moeite in de ontwikkeling stoppen. De taken van het project zijn ondermeer het bijhouden en updaten van de Debian GNU/Linux distributie en het ontwikkelen van het Debian GNU/Hurd besturingssysteem.

Contacten

Als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen via e-mail met het Debian Press Team <press@debian.org> of de Debian website bezoeken op https://www.debian.org/.
Anthony Towns <ajt@debian.org> is een 'release manager' van het Debian Project.