Sikkerhedsunderstøttelse af Debian 3.1 ophører snart

29. februar 2008

Sikkerhedsunderstøttelse af GNU/Linux 3.1 ophører den 31. marts

Et år efter udgivelsen af Debian GNU/Linux 4.0 alias etch og næsten tre år efter udgivelsen af Debian GNU/Linux 3.1 alias sarge, ophører sikkerhedsunderstøttelsen af den gamle distribution (3.1 alias sarge) med udgangen af næste måned. Debian-projektet er stolte over at have kunne understøtte sin gamle distribution i så lang tid, og endda i et år efter den nye version blev udgivet.

Debian-projektet udgav Debian GNU/Linux 4.0 alias etch den 8. april 2007. Brugere og distributører har haft et år til at opgradere deres gamle installationer til den aktuelle stabile udgave. Derfor ophører sikkerhedsunderstøttelsen af den gamle version 3.1 i marts 2008, som tidligere annonceret.

Tidligere annoncerede sikkerhedsopdateringer til den gamle udgave vil fortsæt være tilgængelige fra security.debian.org.

Sikkerhedsopdateringer

Debians sikkerhedstema leverer sikkerhedsopdateringer til den aktuelle distribution gennem <http://security.debian.org/>. Sikkerhedsopdateringer til de gamle distributioner leveres i et år efter en ny distribution er blevet udgivet, eller indtil den aktuelle distribution bliver erstattet, alt efter hvad der sker først.

Om Debian

Debian GNU/Linux er et frit styresystem, der er udviklet af mere end tusinde frivillige fra hele verden, der samarbejder via internettet. Debians dedikation til Fri Software, dets non-profit-natur og dets åbne udviklingsmodel, gør det unikt blandt GNU/Linux-distributioner.

Debian-projektets hovedstyrker er dets fundament af frivillige, dets dedikation til Debians Sociale Kontrakt og engagement i at tilbyde det bedst mulige styresystem. Debian 4.0 er endnu et vigtigt skridt i den retning.

Kontaktoplysninger

For flere oplysninger, besøg Debians websider på https://www.debian.org/ eller send e-mail på engelsk til <press@debian.org> eller kontakt holdet bag den stabile udgave på <debian-release@debian.org>.