Debian GNU/Linux 6.0 squeeze-udgivelsesmål

30. juli 2009

Som opfølgning til beslutningen om at gå over til planlagte udgivelsesfrysninger begyndende med den næste udgivelse af Debian GNU/Linux, har Debian Release Team nu udgivet deres liste over udgivelsesmål til de kommende udgivelse af Debian GNU/Linux 6.0, med kodenavnet squeeze.

I lyset af disse mål samt Debian-fællesskabets tilbagemedlinger under holdets første annoncering under åbningstalen på dette års DebConf i Carceres, Spanien, har Release Teamet desuden besluttet at genoverveje sin beslutning om at have december 2009 som sin foreslåede frysningsdato. En ny tidslinje vil blive annonceret af Debian Release Team først i septemer.

Luk Claes, Debian Release Manager, fremhæver holdets engagement i kvalitet, I Debian har vi altid stræbt efter at opnå den højeste kvalitet i vores udgivelser. Det ambitiøse mål vi nu har givet os selv, vil være medvirkende til at sikre denne kvalitet i de kommende udgivelser.

Debian Release Team - i samarbejde med Debian Infrastructure Team - planlægger at medtage følgende mål i den kommende udgivelse:

Debian-projektet ser frem til at samarbejde med sine mange opstrømsprojekter og det verdensomspændende fællesskab af fri software-udviklere, som forbedrelse til den nyeste Debian-udgave af høj kvalitet.

Om Debian

Debian-projektet er en organisation af fri software-udviklere som frivilligt bidrager med tid og kræfter, til at fremstille det helt frie styresystem Debian GNU/Linux.

Kontaktoplysninger

For flere oplysninger, besøg Debians websider på https://www.debian.org/ eller send e-mail på engelsk til <press@debian.org> eller kontakt udgivelsesholdet på engelsk på <debian-release@debian.org>.