Párizsi Mini-DebConf 2010

2010. szeptember 8.

A Debian Franciaország szervezi az első párizsi Mini-DebConf-ot. Az esemény mindenkit szeretettel vár Debiannal kapcsolatos beszélgetésekre és műhelyfoglalkozásokra. Felhasználók, támogatók és fejlesztők találkozhatnak egymással, ami szintén a rendezvény egyik fő célja. Mi különösen várjuk, hogy találkozhassunk Debian fejlesztőkkel a világ minden részéről. :)

A párizsi Mini-Debconf helyszíne: Université Paris Diderot - Paris 7, Párizs, Franciaország, időpontja: október 30-31.

További információ:Paris Mini-DebConf website. Ha szeretnél résztvenni, az Egyetem biztonsági előírásai miatt kötelező megadni néhány információt magadról.

Jelenleg is folyik a beszélgetések és műhelyek meghatározása. Ha szeretnél együttműködni, kérjük jelezd nekünk a e-mail címen vagy a beszéd/műhely részleteit írd meg a DebConf wiki-n szeptember 30 előtt. A legtöbb beszélgetés nyelve francia, de szivesen fogadjuk a javaslatokat angolul is.

Az esemény nem jöhetet volna létre nagylelkű támogatóink nélkül, akik pénzel és egyéb szükséges dolgokkal támogattak minket. Köszönetet mondunk:

Ha érdekel a rendezvény és szeretnéd segíteni, megteheted azt a Debian Franciaország támogatásával vagy vedd fel a kapcsolatot Carl Chenet-al másfajta támogatás esetén.

A Debian Franciaországról

A Debian Franciaország (franciául: Association Debian France) egy francia non-profit szervezet, melynek célja a Debian népszerűsítése, fejlesztése és támogatása Franciaországban.

A Debianról

A Debian Project-et 1993-ban hozta létre Ian Murdock, mint valóban szabad, közösségi projektet. Azóta az egyik legnagyobb és legbefolyásosabb nyílt forráskódú projektté fejlődött. Háromezernél több önkéntes a világ minden részéről azon dolgozik együtt, hogy létrehozzák és karbantartsák a Debian szoftvert. Több, mint 30 nyelvre fordították le, a számítógép rendszerek hatalmas skáláját támogatja; a Debian úgy hívja magát: az univerzális operációs rendszer.

Kapcsolat

További információért kérjük látogassa meg a Debian weboldalait a https://www.debian.org/ címen vagy küldjön levelet a <press@debian.org> címre.