Debian Volatile erstattet af ny updates-suite

15. februar 2011

Debian Volatile-arkivet er nedlagt i forbindelse med udgivelsen af Debian 6.0 (Squeeze). Det er erstattet af suiten squeeze-updates på de officielle filspejle. De ansvarlige er overgår til Debian Release Team, som allerede håndterer de regulære opdateringer af Debians stabile og gamle stabile distribution.

Suiten squeeze-updates findes på alle officielle filspejle, præcis som Squeeze selv. For at anvende suiten anvendes en opsætningsstump som den følgende i filen /etc/apt/sources.list:

deb http://ftp.debian.org/debian squeeze-updates main

Annonceringer om stabile opdateringer der leveres via squeeze-updates offentliggøres på debian-stable-announce@lists.debian.org. For at tegne abonnement besøges listens webside.

Suiten vil indeholde opdateringer, som opfylder et af følgende kriterier:

Opdateringerne vil også blive medtaget i den næste stabile punktopdatering efter annonceringen. Regulære opdateringer som ikke tilfredsstiller de nævnte krav, vil blive leveret gennem punktopdateringer jf. reglerne fastsat af Stable Release Management.

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Tusindvis af frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til 70 sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.