Mød Debian på FOSDEM 2012

20. januar 2012

Debian-projektet er glad for at kunne annoncere, at som i tidligere år, vil det være repræsenteret på dette års Free and Open Source Developer's European Meeting (FOSDEM) i Bruxelles, Belgien, den 4.-5. februar. Debian vil være til stede med en stand i K-bygningens stueetage, man vil kunne stille spørgsmål og debatere med medlemmer af projektet, og forskellige Debian-ting vil være til salg.

Der vil blive holdt to foredrag i keynotesporet af Debian-udviklere gennem mange år, Lars Wirzenius og Bdale Garbee, som vil tale om henholdvis hvordan man fornyer distributioners udviklingsproces og FreedomBox-projektet. Andre Debian-udviklere vil holde foredrag om eller stå for debatgrupper om specifikke projektaspekter:

Lørdag, 4. februar
11:30 Serafeim Zanikolas Hvordan man udskifter et forældet værktøj, som er installeret 100.000 gange
13:00 Wookey Multiarch – hvorfor det er vigtigt
13:15 Moritz Muehlnhoff Univention Corporate Server
15:00 Lior Kaplan Debian-pakning for begyndere
18:15 Enrico Zini Jeg skrev Distromatch, skal vi bruge det?
Søndag, 5. februar
11:00 Enrico Zini Debtags.debian.net reloaded!
11:30 Kostas Koudaras, Oliver Burger, Laura Czajkowski, Christoph Wickert, Donnie Berkholz, Petteri Räty, Stefano Zacchiroli Samarbejde med bidragyderfællesskaber (rundbord)
12:15 Neil McGovern 29.000 pakker på 24 timer – udgivelse af Debian
13:00 Martin Zobel-Helas, Michael Scherer Distributioners systemadministration af infrastruktur (rundbord/Q&A)
15:00 Steve McIntyre ARM-BoF
16:00 Lucas Nussbaum Debian-hemmeligheder – hvad jeg ville ønske, at jeg havde vidst, før jeg blev medlem af Debian

Desuden, takket være hjælp fra DebConfs videohold, vil der være streaming video fra nogle udvalgte lokaler.
Vi ses i Bruxelles!

Om FOSDEM

FOSDEM (Free and Open Source Developers European Meeting) er en fri og ikke-kommerciel begivenhed for fællesskabet, arrangeret af fællesskabet. Formålet er at give fri- og open source-udviklere og -fællesskaber et sted at mødes.

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Tusindvis af frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til 70 sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.