Hjælp Debian Installer-holdet: Test den nye version af installeringsprogrammet!

10. august 2012

Debian Installer-holdet offentliggjorde tilgængeligheden af den første betaudgave af installeringsprogrammet til Debian 7.0 Wheezy. Den nye udgave indeholder diverse forbedringer inden for forskellige områder, så som boot, Linux-kernen, APT, installeringer hvor der kun er en begrænset mængde hukommelse til rådighed, samt netværk. Programmet anvender også det nye officielle tema, Joy. Installeringsprogrammet understøtter 73 sprog, hvoraf alt er oversat i 56 af dem. Alle ændringer er opremset i Debian Installer-holdets annoncering til Debian-fællesskabet.

Holdet beder Debian-brugere om at hjælpe med at teste og forbedre den nye udgave af installeringsprogrammet. Mens der er nogle kendte problemer med installeringsprogrammet, som det ikke er nødvendigt at rapportere, er det meget vigtigt at afprøve installeringsprogrammet, for at finde så mange fejl som muligt før udgivelsen finder sted.

Problemer bør rapporteres som en installeringsrapport.
Mere erfarne brugere kan hjælpe ved at visitere fejl ved hjælp af pseudopakkerne upgrade-reports og installation-reports, eller ved at foreslå tekster vedrørende problemer, som bør dokumenteres. installerings-cd'erne, andre medier og alt andet, man skal bruge for at installere Debian på en af de tretten understøttede arkitekturer, er tilgængelige på webstedet.

Om Debian

Debian-projektet blev grundlagt i 1993 af Ian Murdock, som et helt frit fællesskabsprojekt. Siden den gang, er projektet vokset til at være et af de største og mest indflydelsesrige open source-projekter. Tusindvis af frivillige fra hele verden samarbejder om at fremstille og vedligeholde Debian-software. Med oversættelser til 70 sprog, og med understøttelse af et enormt antal computertyper, kalder Debian sig det universelle styresystem.

Kontaktoplysninger

Besøg Debians websider på https://www.debian.org/ for yderligere oplysninger eller send en mail på engelsk til <press@debian.org>.