Debianin tietoturvasihteerien nimityksiä

17. lokakuuta 2001

Debianin tietoturvaryhmä julkistaa, että kaksi ihmistä ovat vapaaehtoisia auttamaan ja heidän nimitettiin Debianin tietoturvasihteereiksi:

He molemmat ovat rekisteröityneitä Debian-kehittäjiä ja heillä on takanaan pitkä historia Debianiin liittyvissä tehtävissä. Molemmat ovat myös aktiivisia useilla postilistoilla, joita Debian pyörittää.

Noah työskentelee ylläpitäjänä tietotekniikan laboratoriossa Massachusetts Institute of Technologyssä ja samalla myös on jäsenenä MIT:n tietoturvaryhmässä.

Matt liittyi Debian-kehittäjäksi vuonna 1999 ja on työskennellyt useiden pakettien parissa.

Toivomme kykenevämme tarjoamaan vielä entisestään parempaa palvelua käyttäjillemme reagoidessamme tietoturvaongelmiin. Lisäämällä ihmisiä ryhmäämme, jotka voivat tarkistaa tietoturvaongelmia ja tarkistaa koodia, voimme kehittää Debianin tietoturvaa merkittävästi.

Tahdomme kiittää kaikkia muitakin ihmisiä, jotka ovat tarjoutuneet vapaaehtoisiksi tälle paikalle. Yritimme tehdä parhaamme etsiessämme sopivimpia ihmisiä tähän tärkeää tehtävään. Toivomme sinun jatkavan hyvää työtäsi ja pyydämme kaikkia käyttäjiämme jatkamaan tietoturvauhkien raportointia osoitteeseen security@debian.org.