Debian-projeket på Hispalinux-kongressen 2001

12. november 2001

Debian-projeket er blevet inviteret til deltage i Hispalinux-kongressen 2001 som finder sted fra den 15. til 17. november. Kongressen er et årligt tilbagevendende mødested for spanske brugere og udviklere af GNU/Linux og finder sted i Madrid, Spanien.

Flere oplysninger.

Javier Fernández-Sanguino Peña vil stå for en præsentation hvor han vil demonstrere de værktøjer som anvendes af Debian-projektet, såsom pakke-pools, CVS-servere og vores web-infrastruktur med specielt fokus på internationalisering af web-udgivne dokumenter.

Der vil blive afholdt et seminar hvor der vil blive demonstreret hvordan et Debian GNU/Linux-system kan hærdes med hensyn til sikkerhedsspørgsmål. Desuden vil der være et møde hvor udviklere og brugere har mulighed for på lige fod at diskutere emner i forbindelse med Debian og udveksle GnuPG-fingeraftryk.

Vi inviterer alle interesserede til at deltage i denne konference, møde Debian-udviklere og -brugere, udveksle GnuPG-fingeraftryk, diskutere forskellige emner vedrørende Debian og fri software, og på anden måde deltage i vores aktive fællesskab.

En anden kongres vil finde sted i Holland i slutningen af denne måned.