Debian-projekti Hispalinux-kongressissa 2001

12. marraskuuta 2001

Debian-projekti kutsuttiin osallistumaan Hispalinux-kongressiin 2001, joka pidetään marraskuun 15.-17. Tämä kongressi on espanjalaisten GNU/Linux-käyttäjien ja -kehittäjien vuosittainen kokoontuminen ja pidetään Madridissa Espanjassa.

Lisätietoja.

Javier Fernández-Sanguino Peña pitää esityksen, jossa hän esittelee Debian-projektin käyttämiä työkaluja, kuten pakettialtaita, CVS-palvelimia ja meidän www-infrastruktuuria, jossa tärkein painopiste on www-julkaistujen dokumenttien kansainvälistämisellä.

Siellä pidetään myös seminaari aiheesta kuinka Debian GNU/Linux -järjestelmää voidaan karaista (harden) tietoturva-asioissa. Lisäksi pidetään kokoontuminen, jossa asioista kiinnostuneet kehittäjät ja käyttäjät saavat mahdollisuuden keskustella Debianiin liittyvistä asioista ja vaihtaa GnuPG-sormenjälkiä.

Kutsumme kaikki kiinnostuneet ihmiset osallistumaan näihin tapahtumiin, tapaamaan Debianin kehittäjiä ja käyttäjiä, vaihtamaan GnuPG-sormenjälkiä, keskustelemaan sekalaisista aiheista liittyen Debianiin ja vapaisiin ohjelmiin ja muutoin ottamaan osaa innostuneeseen yhteisöön.

Toinenkin kongressi pidetään Alankomaissa tämän kuun lopussa.