Debian-projektet på den Internationale Linux-kongres

24. november 2001

Debian-projektet er blevet invitereret til at deltage i den kommende Internationale Linux-kongres. Den Internationale Linux-kongress er Europas eneste udviklerkongres for Linux-fællesskabet. Kerneudviklingen af Linux (inklusive kernen, drivere og biblioteker) har altid været popælure emner på kongressen. Dette års kongres finder sted fra den 28. til 30. november på Universiteit Twente i Enschede, Holland.

Debian-projektet er blevet tilbudt at holde en workshop og have en stand under kongressen. Workshop'en vil finde sted onsdag den 28. november, fra kl. 12 indtil aftenen. Den vil indeholde både tekniske og politiske emner i forbindelse med Debian-projektet.

I modsætning til almindelige workshops er denne baseret på selvtilpassende kode. Emnerne der diskuteres vil være hvad publikum gerne vil have diskuteret. Mange Debian-udviklere vil være til stede under workshop'en, så alle emner kan få den fornødne opmærksomhed.

Desuden vil Thomas Lange holde et foredrag om den fuldautomatiske installation ("the Fully Automatic Installation", FAI) som han har opfundet. Hans foredrag vil finde sted om torsdagen fra kl. 11.30 til 12.15.

Flere oplysninger.

Vi inviterer alle interesserede til at deltage i denne kongres, møde Debian-udviklere og -brugere, udveksle GnuPG-fingeraftryk, diskutere forskellige emner vedrørende Debian og fri software, og på anden måde deltage i vores aktive fællesskab.