Debian en els pròxims esdeveniments de maig

1 de maig de 2002

Diverses exhibicions i conferències sobre Programari Lliure i GNU/Linux tindran lloc aquest mes. Se li ha ofert al Projecte Debian participar en tres. Els esdeveniments seran en el Brasil, Mèxic i Alemanya.

Del 2 al 4 de maig: El tercer Fòrum Internacional del Programari Lliure, Porto Alegre, Rio Grande do Sul, Brasil

S'hi trobaran a gairebé tots els desenvolupadors de Debian brasilers i promocionaran a Debian mitjançant un curs i una xerrada.

Del 16 al 19 de maig: Dies de Programari Lliure, Guadalajara, Jalisco, en Mèxic

Gent de la Free Software Foundation, Ximian, el projecte Debian i d'altres es trobaran en aquest esdeveniment per tal de promocionar al Programari Lliure. Es presentarà a Debian amb un discurs d'introducció i una xerrada sobre els formats dels paquets amb un especial enfocament sobre el format dels paquets Debian.

Del 25 al 26 de maig: 3rd Magdeburger Linuxtag, Magdeburg, a Alemanya

Els desenvolupadors i usuaris de GNU/Linux alemanys assistiran a aquesta conferència i exposició. El projecte Debian demostrarà la versió Woody en el seu espai.. L'Andreas Tille també parlarà sobre el subprojecte Debian Med.

Convidem a tothom qui pugui estar interessat en aquesta àrea a que assisteixi a una d'aquestes conferències, es reuneixi amb desenvolupadors i usuaris de Debian, intercanvien firmes digitals GnuPG, discuteixen sobre diversos temes de Debian i el Programari Lliure, i participen en la nostra vibrant comunitat.