Debian op evenementen in Mei

1 mei 2002

Een aantal beursen en conferenties over Free Sofrware en GNU/Linux zullen deze maand plaatsvinden. Het Debian project zal aan drie hiervan deelnemen die plaatsvinden in Brazilië, Mexico en Duitsland.

2-4 Mei: Derde Internationale Forum over Free Software, Porto Alegre, Rio Grande do Sul, Brazilië

Bijna alle braziliaanse Debian ontwikkelaars zullen deelnemen aan dit evenement en zullen Debian promoten met een cursus en een presentatie.

16-19 Mei: Días de Software Libre, Guadalajara, Jalisco, Mexico

Mensen van de Free Software Foundation, Ximian, het Debian Project en anderen zullen samenkomen op dit evenement en Free Software promoten. Debian zal vertegenwoordigd worden met een inleidende presentatie en een presentatie over pakketformaten met de nadruk op het Debian pakketformaat.

25 en 26 Mei: 3de Magdeburger Linuxtag, Magdeburg, Duitsland

Duitse ontwikkelaars en gebruikers van GNU/Linux zullen deze tentoonstelling en conferentie bijwonen. Het Debian project zal bij een stand Woody demonstreren. Andreas Tille zal ook een presentatie geven over het Debian Med subproject.

We nodigen alle geïntereseerden uit een van deze conferenties te bezoeken en Debian ontwikkelaars en gebruikers te ontmoeten, GnuPG fingerprints uit te wisselen, discussies aan te gaan en op andere manieren deel te nemen aan onze levendige samenleving.