Debian deltager i 2008 Google Summer of Code

27. april 2008

Debian-projektet er stolt at kunne annoncere, igen at være blevet accepteret af Google som en mentororganisation i Summer of Code-programmet. Vi har fået tildelt tolv opgaver i år. Google støtter de her nævnte studerende økonomisk, så de kan arbejde fuld tid på opgaverne i deres sommerferie, fra den 26. maj til 18. august. De vil blive vejledt og evalueret i tidsrummet af et hold Debian-udviklere.

Flere opgaver dækker kommunikation mellem softwareforfattere, brugere og Debian-udviklere. En række opgaver er rettet mod kvalitetssikring og forbedret aftestning, mens andre vil medføre nye værktøjer, der hjælper med at vedligeholde Debian-systemer.

Vi ønsker de studerende velkommen i vores aktive udviklerfællesskab, og opfordrer alle vores hold og bidragydere til at støtte og hjælpe dem med at gennemføre deres opgaver.

Debians opgaver er angivet på vores wiki

https://wiki.debian.org/SummerOfCode2008

Summer of Code er dokumenteret på Googles websted

http://code.google.com/soc/

Om Debian

Debian-projektet er en organisation af fri software-udviklere som frivilligt bidrager med tid og kræfter til at fremstille de fuldstændigt frie styresystem Debian GNU/Linux.

Kontaktoplysninger

For flere oplysninger, besøg Debians websider på https://www.debian.org/ eller send e-mail på engelsk til <press@debian.org>.